Villa Tumppu

Created with Sketch.

Villa Tumppu on loma-asunto Honkarannassa Pohjois-Himoksen rinteitä vastapäätä. Honkaranta on loistava talvi- ja kesäkohde, viereisessä metsässä voi patikoida tai maastopyöräillä ja läheisessä järvessä on mukava käydä uimassa. Talvella rinteet ovat saavutettavissa kätevästi jäätien yli. Talvella hiihtoladut lähtevät 50 metrin päästä mökiltä.

Yhdistetyssä keittiö/olohuoneessa voi ruokailla ja nauttia takkatulen lämmöstä. Mukavan päivän päätteeksi voi myös nauttia grilliherkuista isolla patiolla suuren terassipöydän ääressä tai rentoutua kylpytynnyrissä isommallakin porukalla. Tarvittaessa myös sauna lämpeää sisällä, joten päivän päätteeksi voi käydä vielä rentoutumassa löylyissä. Grilliherkut voi valmistaa avotulella laavulla tai suuressa hiiligrillissä.

Villa Tumpun keittiö/olohuoneessa on 6 hengen ruokailuryhmä, kulmasohva, TV ja takka. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta ja parvella 2 sänkyä ja vuodesohva.

Pihalla on iso patio, kylpytynnyri, pallogrilli ja terassikalusteet. Kesällä naapurimökin kanssa yhteinen uima-allas 7×3,5 m

Mökissä on peitot ja tyynyt, ei liinavaatteita.

Lemmikit ei sallittu Villa Tumpussa.